راهنمای خرید قاب گوشی

آنچه در این مقاله میخوانید
    راهنمای خرید قاب گوشی

    امروزه گوشی‌های‌ موبایل به جزء لاینفکی از زندگی ما تبدیل شده‌اند و تقریبا اکثر امور مهم روزانه‌مان را با استفاده از این دستگاه‌های کوچک اما بسیار کاربردی انجام می‌دهیم. از این رو مراقبت از آنها از اهمیت بالایی برخوردار است و استفاده از لوازم جانبی همچون گلس و قاب برای موبایل به عنوان یک ضرورت در نظر گرفته می‌شود.

    با خرید قاب گوشی می‌توانید تا حد زیادی از آسیب به بدنه و ایجاد خط و خش بر روی آن جلوگیری کرده و موبایل خود را سالم نگه دارید. تنوع قاب‌ها و کاورهای گوشی در بازار بسیار بالا است و همین موضوع انتخاب را برای کاربران دشوار می‌سازد. به همین دلیل رجوع به یک راهنمای خرید قاب گوشی پیش از اقدام به خرید کمک بسیاری به شما خواهد کرد.


    خرید انواع کیف و کاور گوشی از فروشگاه همراه ایران مرکز خرید عمده لوازم جانبی موبایل 

    راهنمای خرید قاب گوشی

    در ادامه این مطلب با راهنمای خرید قاب گوشی همراهتان هستیم و شما را با انواع و مدل‌های قاب موبایل نیز آشنا خواهیم کرد. اگر به دنبال خرید قاب مناسب برای تلفن همراه خود هستید این مقاله کاربردی را از دست ندهید.

    انواع قاب از نظر جنس و طرح

    تقریبا همه ما پس از خرید گوشی به سراغ خرید گلس و قاب باکیفیت خواهیم رفت. بنابراین داشتن یک راهنمای خرید قاب گوشی به انتخاب آگاهانه و موثرتر ما کمک بسیاری می‌کند. قاب‌ها دارای مدل‌های متنوعی هستند که هریک از آنها ویژگی‌های خاص خود را دارند. انواع قاب از نظر جنس وکاربرد عبارتند از:

    قاب سیلیکونی

    قاب‌ سیلیکونی به عنوان یکی از پرطرفدارترین انواع قاب موبایل شناخته می‌شود که با قرار دادن این مدل قاب بر روی گوشی خود دیگر نگرانی بابت لیز خوردن آن از دست خود نخواهید داشت. قاب‌های سیلیکونی برای اکثر مدل‌های گوشی موجود هستند و از تنوع رنگی بالا و ظاهر بصری جذابی برخوردارند.

    سیلیکون در واقع نوعی پلاستیکی مقاوم در برابر حرارت و مواد شیمیایی است و قاب‌های سیلیکونی نیز در مواجهه با حرارت، مقاومت بالایی دارند و اگر بدنه گوشی را بطور کامل پوشش دهند، محافظ بسیار خوبی برای گوشی شما خواهند بود. اما در برابر ضربه‌های بسیار محکم مقاومت بالایی ندارند.

    بیشتر بخوانید: معرفی انواع گلس گوشی

    انواع قاب سیلیکونی

    قاب ژله‌ای

    قاب‌ ژله‌ای یا شفاف، متداول‌ترین نوع قاب گوشی است که در مقایسه با سایر مدل‌ها قیمت مناسبی دارد. جنس این مدل قاب از پلاستیک بوده و وزن بسیار پایینی دارد و مانند یک کاور شفاف و بی رنگ بر روی گوشی قرار گرفته و تغییری در شکل ظاهری آن ایجاد نخواهد کرد.

    نوع طراحی و جنس پلاستیکی قاب ژله‌ای مقاومت چندانی در برابر ضربه‌ نداشته و تنها از گوشی شما در برابر گرد و خاک و خط و خش محافظت می‌کند. قاب‌های پلاستیکی خشک و محکم نیز عملکردی شبیه به قاب‌های ژله‌ای دارند اما امکان شکسته شدن آن‌ها به دلیل خشک بودن کمی بالاتر است.

    قاب فانتزی

    قاب‌های فانتزی دارای رنگ‌ها و طرح‌های شاد، فانتزی، کارتونی و انتزاعی خاصی هستند و معمولا برای افرادی مناسب‌اند که می‌خواهند جلوه بصری منحصر به فردی به گوشی خود بدهند. جنبه زییایی در این قاب‌ها بیش از جنبه محافظتی و مقاومتی مورد توجه قرار گرفته است و به همین دلیل معمولا کاور محافظ مناسبی برای گوشی شما نخواهند بود.

    بیشتر بخوانید: آموزش نصب گلس گوشی

    قاب فانتزی

    قاب های هوشمند

    زمانی که گوشی شما در داخل یک قاب هوشمند قرار داشته باشد، صفحه نمایش آن پوشیده شده و صفحه نمایش قاب هوشمند فعال می‌شود تا مواردی همچون ساعت، تاریخ، پیامک، تماس،‌ موزیک و تمامی اعلان‌های ورودی صفحه گوشی را نمایش دهد. این مدل قاب تا حد زیادی از صفحه گوشی شما در برابر ضربه محافظت ‌می‌کند.

    قاب چرمی

    اگر به دنبال ظاهری کلاسیک و قدیمی هستید، قاب‌های چرمی انتخاب مناسبی برای شما هستند. این قاب‌ها کیفیت عالی دارند اما قیمت بالاتری نسبت به سایر قاب‌های موبایل داشته و در دسته قاب‌های لوکس قرار می‌گیرند.

    بیشتر بخوانید: معرفی بهترین هندزفری گردنی

    قاب چرمی موبایل

    قاب ضد ضربه

    جنس بدنه قاب‌های ضد ضربه از فلز یا پلاستیک بوده و دارای قطر و وزن بالایی نیز هستند تا در برابر ضربه، مقاومت خوبی داشته باشند. این قاب‌ها کمی سنگین‌اند اما در برابر ضربه‌های محکم از گوشی همراه شما به طور کامل محافظت خواهند کرد.

    قاب های پارچه ای

    قاب‌های پارچه‌ای نیز مانند قاب‌های فانتزی دارای طرح‌های گوناگونی هستند و برای اکثر برندهای گوشی تولید می‌شوند. این قاب‌ها خیلی سریع کثیف می‌شوند و محافظ خوبی برای گوشی شما نخواهند بود.

    قاب های بامپر

    قاب بامپر تنها دور گوشی قرار می‌گیرد و در هنگام ضربه نیز تنها از دور گوشی شما محافظت خواهد کرد. این مدل قاب نیز صرفا جنبه زیبایی داشته و قابلیت ضربه گیری بالایی ندارد.

    قاب های چوبی

    قاب‌های از جنس چوب که غالبا از چوب مصنوعی ساخته می‌شوند دارای وزن سبک، مقاومت بالا و ظاهر زیبایی هستند. این قاب‌ها به راحتی تغییر شکل نمی‌دهند و معمولا خیلی دیر کثیف می‌شوند.

    بیشتر بخوانید: بهترین هندزفری برای مکالمه

    قاب چوبی برای گوشی

    قاب های هولدر، مگنت و پاپ سوکت دار

    این قاب‌ها بر روی بدنه خود دارای یک قسمت مازاد جهت استفاده راحت‌تر کاربران هستند؛ برخی از قاب‌های هولدردار گوشی یک هولدر انگشتی دارند که از افتادن گوشی جلوگیری می‌کنند. قاب‌هایی که دارای هولدر تاشو هستند، امکان استفاده به شکل ایستاده بر روی میز را نیز خواهند داشت.

    در اغلب این مدل‌ها، سطحی فلزی همراه با آهنربا جهت اتصال به هولدر مگنتی خودرو وجود دارد. قاب‌های پاپ سوکت‌دار نیز مشابه قاب‌های هولدر‌دار هستند و به پشت قاب گوشی متصل می‌شوند.

    فرق کاور با قاب گوشی چیست؟

    قاب (Case) و کاور (Cover) به منظور محافظت از موبایل در برابر ضربه، خط و خش مورد استفاده قرار می‌گیرند و اکثر کاربران نیز این دو وسیله جانبی را با یکدیگر اشتباه می‌گیرند. قاب‌ها دارای استقامت و استحکام بالایی هستند و در حالت کلی در برابر اغلب ضربه‌های خارجی همچون افتادن بر روی زمین از گوشی شما محافظت خواهند کرد.

    کاورها در حالت کلی مشابه قاب‌ها هستند اما مانند یک پوشش کلی (بر روی صفحه نمایش و پشت گوشی) بر روی موبایل قرار می‌گیرند و زمانی که از گوشی استفاده نمی‌کنید، با بستن قسمت جلویی آن‌ها از صفحه ‌نمایش نیز محافظت خواهند کرد. علیرغم آنکه کاور سطح ایمنی بیشتری را فراهم می‌کند اما در مقایسه با قاب‌، استفاده از گوشی همراه را تا حدی دشوار می‌سازد.

    بیشتر بخوانید: معرفی بهترین اسپیکر بلوتوثی بازار

    قاب گوشی را از کجا بخریم؟

    برای خرید یک قاب باکیفیت و مناسب باید به فروشگاه‌های معتبر شهر خود مراجعه کنید تا نگرانی بابت اصالت و کیفیت کالا نداشته باشید. خرید قاب گوشی از طریق وب سایت‌ها و فروشگاه‌های اینترنتی نیز امکان پذیر است؛ اما پیش از اقدام به ثبت سفارش ابتدا از معتبر بودن آنها اطمینان حاصل فرمایید. شما می‌توانید انواع قاب و کاور گوشی را از فروشگاه همراه ایران تهیه کنید.

    چه قابی برای گوشی بهتر است؟

    اولین نکته‌ای که در هنگام خرید قاب باید به آن توجه داشته باشید این است که قاب طراحی شده برای مدل گوشی خودتان را خریداری کنید تا محل قرارگیری دوربین، پورت‌های گوشی، بلندگو و دکمه‌های آن دقیقا متناسب با گوشی‌تان باشد. همانطور که در این راهنمای خرید قاب گوشی به کاربرد و انواع مختلف قاب‌ گوشی اشاره کردیم باید به معایب آن‌ نیز اشاره کنیم تا انتخاب دقیق‌تری داشته باشید.

    به عنوان مثال باید بدانید که اگر در یک قاب، جایگاه پورت‌های ورودی به درستی برش نخورده باشد، کابل شارژ و جک هندزفری به سختی به گوشی متصل می‌شود که در این صورت مجبور می‌شوید در هنگام شارژ گوشی، قاب آن را جدا کنید. داغ شدن گوشی همراه در برخی قاب‌ها نیز ممکن است به آن آسیب وارد کند. برخی قاب‌ها همچون قاب بامپر موجب پرش آنتن و جلوگیری از آنتن‌دهی مناسب به سیم کارت خواهند شد.

    بیشتر بخوانید: بهترین هدفون بی سیم بازار

    چگونه قاب گوشی را تمیز کنیم؟

    نحوه تمیز کردن قاب گوشی به مدل آن بستگی دارد. برای تمیز کردن قاب سیلیکونی تنها کافی است به مدت یک ساعت آن را در محلول آب گرم و مایع ظرفشویی قرار دهید و سپس یک مسواک نرم به همراه کمی جوش شیرین بر روی قاب بکشید و سپس آن را با آب گرم بشویید.

    برای تمیز کردن قاب ژله‌ای نیز آن را به مدت 20 دقیقه در یک ظرف آب گرم قرار دهید و سپس با یک اسکاج نرم، قاب را 5 دقیقه به آرامی تمیز کنید و آن را چند دقیقه‌ در محلول آب گرم و مایع ظرفشویی قرار دهید و سپس قاب را با مسواک تمیز کنید. در مرحله آخر نیز می‌توانید در یک ظرف آب چند قطره مایع سفیدکننده ریخته و قاب ژله‌ای را حدود یک ساعت در آن قرار دهید تا به خوبی تمیز شود. پس از شستشوی قاب‌ نیز آن را کاملا خشک کنید و سپس بر روی گوشی قرار دهید.

    برای خرید گلس عمده از فروشگاه همراه ایران کلیک کنید

    چگونه قاب گوشی را تمیز کنیم

    سخن پایانی

    ما در این مطلب با راهنمای خرید قاب گوشی همراهتان بودیم و شما را با انواع قاب گوشی نیز آشنا کردیم. تنوع بالای قاب‌های موبایل موجود در بازار، انتخاب یک قاب مناسب و باکیفیت را برای ما دشوار می‌سازند. از این رو بهتر است پیش از انتخاب قاب یا کاور از یک راهنمای خرید قاب گوشی کمک بگیرید تا بتوانید بهترین قاب را برای گوشی خود خریداری نمایید.

    دیدگاه‌ها
    نام
    ایمیل
    نظر

    محصولات جدید

    0%

    ناموجود
    0%

    ناموجود
    0%

    ناموجود
    0%  هولدر Yesido مدل C23  هولدر Yesido مدل C23

    هولدر Yesido مدل C23

    302,000
    302,000 تومان

    مقالات مرتبط