گلس پرایوسی چیست و چه کاربردی دارد؟

آنچه در این مقاله میخوانید
    گلس پرایوسی چیست و چه کاربردی دارد؟

    در عصر دیجیتال امروزی، ویژگی‌های امنیتی مانند رمزگذاری سرتاسر یا فعال‌سازی احراز هویت دو مرحله‌ای تا حد زیادی می‌توانند از اطلاعات و حریم شخصی ما محافظت کنند. اما گاهی مواقع ممکن است نگاه یک فرد غریبه به صفحه نمایش گوشی در حین انجام امور شخصی و یا مهم باعث بروز مشکلاتی در حفظ حریم خصوص شود و راهکارهای امنیتی نیز نمی‌توانند از آن جلوگیری کنند. گلس پرایوسی (Privacy Glass) راه‌حل عالی و همیشگی برطرف ساختن این مشکل است و از هک شدن دیداری گوشی شما جلوگیری می‌کند. اما گلس پرایوسی چیست و چه کاربردی دارد؟ گلس پرایوسی یا گلس حفظ حریم شخصی نوعی محافظ صفحه نمایش گوشی است که علاوه بر محافظت از صفحه نمایش در برابر آسیب، از حریم شخصی شما نیز محافظت کرده و زاویه دید گوشی را محدود می‌کند. بدین ترتیب، تنها فردی که در حال کار کردن با گوشی است، قادر به مشاهده صفحه نمایش آن خواهد بود. بنابراین اگر به دنبال افزایش امنیت و حفظ حریم شخصی خود هستید، گلسی پرایوسی بهترین گزینه برای شماست. در ادامه این مطلب، شما را با مزایا و معایب گلس پرایوسی و انواع مختلف آن آشنا خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

    خرید 

    گلس پرایوسی چیست؟

    گلس پرایوسی نوعی گلس چند منظوره از جنس شیشه سکوریت است که علاوه بر محافظت از صفحه نمایش گوشی از حریم شخصی کاربر نیز محافظت می‌کند. عملکرد این گلس مشابه سایر گلس‌ها است که تا حد زیادی از آسیب به صفحه نمایش جلوگیری می‌کند، اما دارای یک لایه ضد جاسوسی مازاد است که زاویه دید نمایشگر شما را محدود می‌کند. زمانی که شخصی از زوایای غیر مستقیم به صفحه گوشی شما نگاه می‌کند، تصویری تاریک یا مات مشاهده خواهد کرد و اطلاعات موجود در صفحه نمایش برای وی قابل مشاهده نیست. یعنی اطلاعات صفحه تنها از زوایه مستقیم به کاربر نمایش داده می‌شوند. این محافظ‌ها معمولا از مواد خاصی تهیه می‌شوند که وضوح تصویر را برای افرادی که از زاویه‌ای به جزء زوایه مستقیم به صفحه نگاه می‌کنند، به طرز قابل توجهی کاهش می‌دهند و آن را صفحه‌ای تاریک تبدیل می‌کنند. گلس پرایوسی علاوه بر محافظت از حریم شخصی، به عنوان یک لایه محافظ قوی نیز عمل می‌کند و از آسیب، خط و خش، ضربه و شکستگی صفحه نمایش گوشی شما نیز جلوگیری خواهد کرد.


    بیشتر بخوانید: معرفی انواع گلس گوشی


    گلس پرایوسی چیست؟

    گلس پرایوسی چگونه کار می‌کند؟

    حال که دانستید گلس پرایوس چیست و چه کاری انجام می‌دهد، سوالی که اکنون ممکن است برایتان پیش آمده باشد این است که گلس حریم شخصی چگونه این کار را انجام می‌دهد یا محدود ساختن زاویه دید گلس پرایوسی چگونه صورت می‌گیرد؟ گلس پرایوسی از تکنولوژی‌های مختلفی برای جلوگیری از دیده شدن اطلاعات صفحه نمایش توسط افرادی که در زاویه دید غیرمستقیم صفحه قرار دارند، بهره می‌برد. یکی از تکنولوژی‌های استفاده شده در گلس پرایوسی، فیلتر پرایوسی (Privacy Filter) است. این فیلتر از یک لایه خاص متشکل از مواد پلیمری یا شیشه ساخته شده است که به طور خاص، تصویر را تنها از زاویه دید مستقیم و عمودی به طور واضح نشان می‌دهد. یعنی صفحه نمایش گوشی دارای گلس پرایوسی از هر زاویه دید غیرمستقیم، به طور تاریک و نامشخص دیده می‌شود. بنابراین افراد دیگر نمی‌توانند اطلاعات صفحه را بدون دسترسی به زاویه مستقیم، مشاهده کنند. علاوه بر فیلتر پرایوسی، گلس پرایوسی از عدسی‌های تصویری (Micro-Louver Optical Technology) نیز استفاده می‌کند. این عدسی‌ها مجهز به یک پوشش خاص هستند که اطلاعات صفحه نمایش را از زوایای غیرمستقیم به گوشی به صورت تاریک و غیر واضح نمایش می‌دهند. به این ترتیب، تنها افرادی که مستقیما و از زاویه‌ی مناسب به صفحه نمایش نگاه می‌کنند، اطلاعات را به صورت واضح مشاهده خواهند کرد؛ در غیر این صورت با صفحه‌ای تاریک مواجه می‌شوند.

    مزایا و معایب گلس پرایوسی

    گلس پرایوسی نیز مانند سایر مدل‌های گلس موجود در بازار دارای مزایا و معایب خاصی است که پیش از اقدام به خرید باید با آنها آشنایی داشته باشید.

    مزایای گلس پرایوسی:

    • جلوگیری از هک بصری: با محدود کردن زاویه دید صفحه نمایش با استفاده از گلس پرایوسی، محتویات صفحه نمایش شما توسط دیگران قابل مشاهده نبوده و از اطلاعات حساس شما در برابر هک بصری محافظت خواهد شد.
    • محافظت فیزیکی از صفحه نمایش: گلس پرایوسی از صفحه نمایش گوشی شما در برابر خط و خش، لکه و ضربه محافظت می‌کند و بدین ترتیب، طول عمر صفحه نمایش شما را افزایش خواهد داد.
    • کاهش انعکاس نور: گلس‌های پرایوسی دارای ویژگی ضد تابش نور نیز هستند و نوری که از صفحه نمایش منعکس می‌شود را کاهش می‌دهند تا استفاده از گوشی را در محیط بیرون و یا در مکان‌های پرنور برای کاربر ساده‌تر سازند.
    • کاهش نور UV و نور آبی: برخی از گلس‌های پرایوسی دارای فیلتری هستند که میزان اشعه ماوراء بنفش مضر و نور آبی ساطع شده از صفحه را کاهش می‌دهند تا از چشمان کاربر در برابر این اشعه مضر محافظت کرده و فشار چشم در هنگام کار با گوشی را کاهش دهند.

    بیشتر بخوانید: آموزش نصب گلس گوشی


    مزایا و معایب گلس پرایوسی

    معایب گلس پرایوسی

    گلس پرایوسی در عین دارا بودن مزایای قابل توجه، معایبی نیز دارد که از مهم‌ترین آنها می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

    • کاهش روشنایی و وضوح صفحه نمایش: گلس‌های پرایوسی تا حدی روشنایی و وضوح صفحه نمایش گوشی را کاهش می‌دهند و دارای حالت نیمه مات و مات هستند. برای رفع این مشکل باید نور صفحه نمایش گوشی خود را افزایش دهید که انجام این کار نیز موجب خالی شدن سریع شارژ باتری گوشی خواهد شد.
    • محدود شدن زاویه دید: زاویه دید گلس پرایوسی برای کار با گوشی محدود است و تنها از زاویه روبه‌رو می‌توانید صفحه نمایش گوشی خود را به طور واضح و کامل مشاهده کنید که این ویژگی ممکن است برای تمامی کاربران، خوشایند نباشد.
    • هزینه بالا: گلس‌های پرایوسی به دلیل طراحی و ساخت منحصر به فرد و دارا بودن لایه‌های امنیتی و محافظتی، کمی گران‌تر از سایر مدل‌های محافظ صفحه نمایش هستند.
    • به جا ماندن اثرانگشت: بر روی برخی از گلس‌‌های پرایوسی، لکه اثر انگشت به جا می‌ماند که برای از بین بردن لکه‌ها باید به طور مداوم صفحه نمایش گوشی خود را تمیز کنید.
    • کاهش حساسیت به لمس صفحه نمایش: گلس پرایوسی کمی ضخیم‌تر از سایر گلس‌ها است و این ویژگی موجب کاهش حساسیت صفحه نمایش نسبت به لمس خواهد شد.

    البته به این نکته مهم نیز توجه داشته باشید که در صورت خرید گلس پرایوسی باکیفیت، معایب ذکر شده به حداقل ممکن خواهد رسید. با این حال، مزایای گلس پرایوسی بیشتر از معایب آن است و ارزش خرید بالایی دارد.

    انواع گلس پرایوسی

    انواع گلس پرایوسی

    گلس پرایوسی دارای انواع مختلفی است که هریک از آنها ویژگی‌های منحصر به فردی داشته و مزایای خاصی را در اختیار کاربر قرار می‌دهند. انواع گلس پرایوسی شامل:

    • گلس مجهز به فناوری Micro Louver: این مدل به عنوان بهترین نوع گلس پرایوسی شناخته می‌شود که کیفیت و وضوح صفحه نمایش را تحت تاثیر قرار نمی‌دهد و آن را تیره و یا مات نمی‌کند.
    • گلس حرارت‌دیده: گلس پرایوسی حرارت‌دیده یا تمپر دارای مقاومت بالایی در برابر ضربه است که زوایای عبور نور از صفحه نمایش را کاهش می‌دهد، اما کمی سنگین است.
    • گلس دو طرفه و چهارطرفه: گلس دو طرفه از صفحه نمایش گوشی تنها در حالت عمودی و صاف (به صورت دو طرفه) محافظت می‌کند، اما گلس چهارطرفه از تمامی زوایا (هر چهار طرف) اطلاعات صفحه نمایش گوشی را از دید سایر افراد پنهان می‌کند.

    بیشتر بخوانید: راهنمای خرید قاب گوشی


    بهترین گلس های پرایوسی در بازار

    برندهای بسیاری وجود دارند که تولیدکننده انواع لوازم جانبی گوشی از جمله گلس پرایوسی هستند. برندهایی همچون UMBOS، MOCOLL، Yesido ،Nillkin و Multi Nano به عنوان بهترین تولیدکنندگان انواع گلس گوشی از جمله گلس پرایوسی شناخته می‌شوند که محصولات آنها دارای کیفیت بالایی بوده و تا حد زیادی از صفحه نمایش گوشی شما محافظت خواهند کرد.

    جمع بندی

    گلس پرایوسی (Privacy Glass) از جمله گلس‌های مقاوم و بادوام است که به دلیل محافظت از صفحه نمایش گوشی و حفظ حریم شخصی از محبوبیت بالایی در میان کاربران برخوردار است. این گلس با دارا بودن فیلتر پرایوسی و مجهز بودن به فناوری Micro-Louver صفحه نمایش گوشی را تنها از زاویه مستقیم به صورت شفاف نشان می‌دهد و از سایر زوایا برای افراد دیگر به صورت یک صفحه تاریک و مشکی نشان خواهد داد. این ویژگی موجب جلوگیری از هک بصری اطلاعات و حفظ حریم شخصی کاربران در فضای عمومی شده و در عین حال نیز به عنوان یک لایه محافظ قوی عمل کرده و از صفحه نمایش گوشی در برابر ضربه، خط و خش محافظت خواهد کرد.

    دیدگاه‌ها
    نام
    ایمیل
    نظر

    محصولات پرفروش

    0% ایرپاد پرو UMBOS ایرپاد پرو UMBOS

    ایرپاد پرو UMBOS

    1,482,000
    1,482,000 تومان
    0% هندزفری APPLE آیفون 7 هندزفری APPLE آیفون 7

    هندزفری APPLE آیفون 7

    1,004,000
    1,004,000 تومان
    0%

    ناموجود

    مقالات مرتبط